1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Μία ακόμη παρτίδα με πλαστικά καπάκια παραδώσαμε και συνεχίζουμε...

 

Μία ακόμη "σοδειά" πλαστικών καπακιών παραδώσαμε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Ναυτικό Όμιλο "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" Μαυροχωρίου. 
 Συγκεκριμένα τα καπάκια θα μεταφερθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης με την αξία του τόνου να ανέρχεται στο ποσό των 130-150 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά ο όμιλος του γειτονικού Μαυροχωρίου, του οποίου αθλητές/αθλήτριες είναι και μαθητές/μαθήτριές μας, θα  αγοράσει κάποιο κωπηλατικό όργανο για την προπόνηση των αθλητών/αθλητριών. 

Αγαπητοί γονείς,

Το πρόγραμμα συνεχίζεται δυναμικά. Όσο περνάει ο καιρός λειτουργεί όλο και καλύτερα, αφού εκτός από τα παιδιά μας όλο και περισσότερος κόσμος το μαθαίνει και μας φέρνει καπάκια από κάθε είδους πλαστική συσκευασία, π.χ. αναψυκτικά, νερό, γάλα, χυμούς, απορρυπαντικά, μαλακτικά, συσκευασίες από πραλίνα. 

 Η συγκεκριμένη δράση μας η οποία συνεχίζεται για έβδομη χρονιά, έχει διπλό σκοπό:

α) περιβαλλοντικό, δηλαδή να συνειδητοποιήσουν όλοι πως τα υλικά που καθημερινά απορρίπτονται δεν είναι σκουπίδια, αλλά έχουν οικονομική αξία και περιβαλλοντικό κόστος και 
β) κοινωνικό, για να ενισχυθούν φορείς που βοηθούν ΑμΕΑ και έχουν ανάγκη το αμαξίδιο, αλλά και αθλητικοί σύλλογοι όπου αθλούνται τα παιδιά μας και στη σημερινή συγκυρία δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου