ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Με κέφι και τραγούδι υποδέχθηκαν οι μαθητές μας τη Γέννηση του Θεανθρώπου


Στη μικρή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας (με εντολή Δημάρχου ετοιμάζεται η μελέτη για την κατασκευή σύγχρονης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων), πραγματοποιήθηκε η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσία πολλών γονέων, παππούδων και γιαγιάδων. Την εκδήλωση "άνοιξαν"  οι μαθητές της τρίτης τάξης με την αναπαράσταση της προσκύνησης των μάγων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές της δεύτερης τάξης, παρουσιάζοντας ένα μικρό χρονικό της Θείας Γέννησης και της γιορτής των Χριστουγέννων. 
Οι μικροί μας μαθητές της πρώτης τάξης παρουσίασαν το πρωτοχρονιάτικο θεατρικό της δασκάλας Ζωής Παπαστεφάνου "η δίαιτα του Αϊ-Βασίλη", προσφέροντας με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους άφθονο γέλιο!  

Οι μαθητές της τέταρτης τάξης ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους με την παρουσίαση της μουσικοχορευτικής παράστασης "η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι", πλημμυρισμένη από θρύλους και παραδόσεις της πατρίδας μας.Οι 22 μαθητές της πέμπτης τάξης δραματοποίησαν το λαϊκό παραμύθι "η Κάλλω και οι καλικάντζαροι"
Η εκδήλωση "έκλεισε" με τα μεγάλα μας παιδιά. Οι μαθητές/τριες της έκτης τάξης με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό ερμήνευσαν την "Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά", αποχαιρετώντας με το δικό τους τρόπο το 2015 και καλωσορίζοντας το 2016.

Ευχαριστούμε τη μητέρα, Μαρία Νάτσιου, για την εξαιρετική φωτογράφιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου