ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Παραδόθηκαν τα τρόφιμα στην Τράπεζα τροφίμων της Αγίας Παρασκευής

Αυτές τις μέρες ας ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του, "γεννήθηκε για μένα ο Χριστός";  "Ετοίμασα την καρδιά μου γα την υποδοχή του"; 
Μακάριος και ευτυχισμένος εκείνος που θα πει ΝΑΙ!

Την Τρίτη και Τετάρτη 22-23 του Δεκέμβρη, οι μαθητές του σχολείου μας  συγκέντρωσαν δεκάδες σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Ο Διευθυντής του σχολείου μας συνοδευόμενος από το Δάσκαλο Δημήτρη Λυγούρα, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και την ταμία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ντίνο Κωτσόπουλο, Ευάγγελο Τσιότα και Αποστολία Ακριβούλη, παρέδωσαν τα τρόφιμα στους εφημέριους της Αγίας Παρασκευής πατέρα Λεωνίδα και πατέρα Παύλο, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι για τη λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων.
Στην παράδοση-παραλαβή παρευρέθηκε και ο πατήρ Αντώνιος, γονέας μαθητών του σχολείου μας.Η Ορθόδοξη Εκκλησία θεμελιώδης παράγοντας ενότητας του λαού μας
Ο πατήρ Λεωνίδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του γα την ευγενική πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου μας, ευχαριστώντας δια του Διευθυντή, τόσο τους μαθητές και γονείς όσο και τους δασκάλους του σχολείου μας, δηλώνοντας με χαρά ότι τα τρόφιμα θα ανακουφίσουν αρκετούς συμπολίτες μας, που η παρατεταμένη οικονομική κρίση τους "δοκιμάζει" και τους ταλανίζει. Στόχος της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς είναι να μην μείνουν αβοήθητοι τις άγιες αυτές μέρες οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Για τον ίδιο σκοπό η Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους έστειλε στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς ένα φορτηγό τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν στους αναγκεμένους  συνανθρώπους μας.Ως Διευθυντής του Σχολείου, εκφράζω τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς όλους τους γονείς, που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων.
Εκ μέρους του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού του σχολείου, εύχομαι και γραπτώς (οι προφορικές εκφράστηκαν στη σημερινή γιορτή), καλές γιορτές και χρόνια πολλά!
Το 2016 να είναι έτος Υγείας, Ειρήνης, Αλληλεγγύης, Υπομονής,  Ελπίδας, Προόδου και Προκοπής για μικρούς και μεγάλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου