1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH
Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020–2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00.
Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, για να μπορούν να εισέλθουν στο σχολείο θα φορούν υποχρεωτικά ΜΑΣΚΑ. 
Στην τελετή του αγιασμού και λόγω της μεγάλης έκτασης της αυλής, θα επιτραπεί η είσοδος  στους γονείς (ένας γονέας ανά μαθητή), μόνο φορώντας ΜΑΣΚΑ.
Οι γονείς γενικά δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στο σχολείο παρά μόνο για τις καθιερωμένες ενημερώσεις που θα γίνονται από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων, όταν αυτές οριστούν χρονικά και φυσικά με όλα τα μέτρα που συνιστά ο ΕΟΔΥ και το Υ.ΠΑΙ.Θ.. Η επικοινωνία με το σχολείο θα γίνεται πλέον μέσω τηλεφώνου, e-mail, δικτύων ενημέρωσης (ιστολόγιο σχολείου) και τηλεδιασκέψεων.
Ακόμη και στην είσοδο της αυλόπορτας κατά την καθημερινή άφιξη και αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών, όλοι οι γονείς θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα. 
 Οι μαθητές/μαθήτριες την πρώτη μέρα θα προμηθευτούν (εφόσον παραληφθούν έως τη Δευτέρα) 2 μάσκες υφασμάτινες και 1 παγούρι νερού.  Όμως κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο θα φορούν δική τους μάσκα, που θα έχουν από το σπίτι.
Με τη λήξη του αγιασμού και της διανομής του υλικού (μάσκες-παγούρια), οι μαθητές/μαθήτριες θα αποχωρήσουν από το σχολείο.
Ευχόμαστε υγεία, αισιοδοξία, υπομονή και αυτοπειθαρχία
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου