1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ενημερωτικό σημείωμα


Αγαπητοί γονείς,
λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου, η διαδικασία δημιουργίας μαθητικού λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι χρονοβόρα! 
Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι η μόνη ανησυχία η οποία δικαιολογείται αυτή τη στιγμή, αφορά μόνο την υγεία μας. Γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για το πότε θα αποκτήσετε το όνομα χρήστη (username), καθώς και τον κωδικό πρόσβασης (Password), αφού υπάρχουν και άλλοι διαθέσιμοι τρόποι για την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και συνεπώς δεν απαιτείται βιασύνη.
Η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, Έλενα Ζυγούρη, μετά την τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολικών μονάδων, αποφάσισε τις προσεχείς μέρες να ενημερώσει μέσω τηλεδιάσκεψης τους εκπαιδευτικούς κάθε σχολείου για τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Επισημαίνω πως οι δραστηριότητες θα είναι ανατροφοδοτικές και σε καμία περίπτωση δεν εισάγουμε νέα ύλη. Το υλικό που θα αποστέλλεται θα είναι: φύλλα εργασιών σε word ή pdf, εκπαιδευτικά βίντεο σε μορφή link και κάθε τι σε ηλεκτρονική μορφή που είναι πρόσφορο, πάντα κατά την κρίση του κάθε εκπαιδευτικού.
Σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου, η προγραμματισμένη επιμόρφωση των τριμελών επιτροπών κάθε Δημοτικού Σχολείου (ομάδες υποστήριξης για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση), με θέμα τη δημιουργία ψηφιακών τάξεων δεν πραγματοποιήθηκε λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου! Θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου.
Αφού πραγματοποιηθούν οι παραπάνω ενέργειες, ο σύλλογος διδασκόντων θα ενημερώσει τους γονείς κάθε τάξης με ποιο τρόπο θα εργαστεί ο κάθε εκπαιδευτικός, ζητώντας πάντα τη συνεργασία τού κάθε γονέα, ώστε να υλοποιηθεί, κατά το δυνατόν, αυτή η προσπάθεια...
Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να δράσουμε συντονισμένα υπό την καθοδήγηση πάντα των συντονιστών εκπαιδευτικού έργου και με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων και όχι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει ή ό,τι νομίζει!


Χρόνια πολλά για την αυριανή επέτειο. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους μας, ώστε του χρόνου τα 200  χρόνια από την έναρξη της επανάστασης, να τα γιορτάσουμε ενωμένοι τιμώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες!
 Πάντα στη διάθεσή σας
Τηλ.:6946315597

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου