1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής

Ήταν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία!!!
           

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου οι μαθητές/μαθήτριες  της Α1΄τάξης, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πιο "γλυκιά" και "σοκολατένια" επίσκεψη.
Ο αγαπητός Κωνσταντίνος ξεναγεί τα παιδιά μας στο χώρο του εργαστηρίου


Με αφορμή ενός μαθήματος της Γλώσσας «Στο ζαχαροπλαστείο του Γλυκόσαυρου»επισκέφθηκαν το εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου της επιχείρησης των αδερφών Παπαϊωάννου.
Ο αξιαγάπητος Χρήστος, η ψυχή της επιχείρησης, υπήρξε μαθητής μου και σήμερα μας δίδαξε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής

Οι ιδιοκτήτες Κωνσταντίνος και Χρήστος, υποδέχθηκαν τα παιδιά με μεγάλη χαρά σε ένα οργανωμένο και καθαρό περιβάλλον. Για μιάμιση ώρα με υπομονή και καλή διάθεση, παρείχαν κάθε είδους πληροφορία σχετικά με τη δουλειά τους, μας δίδαξαν τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, δείχνοντας τη διαδικασία παρασκευής σοκολατένιων μπισκότων.
Εδώ μπορούσαν να μείνουν μέρες, χωρίς να δυσανασχετούν!

Οι μαθητές αφού φόρεσαν τα σκουφάκια, γνώρισαν από κοντά την τεχνική του ζυμώματος,   γεύτηκαν τα μπισκότα αλλά και τα προφιτερόλ, που οι γαλαντόμοι ιδιοκτήτες παρασκεύασαν μπροστά στα παιδιά. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που εντυπωσίασε μαθητές και δασκάλους. Τους μαθητές/μαθήτριες συνόδευσαν η δασκάλα τους Νίκη Τερψιάδου και ο διευθυντής του σχολείου.
Τα παιδιά μας δεν πήγαν με άδεια χέρια. Πρόσφεραν το δώρο τους στους ιδιοκτήτες του "FINALE"

Αγαπητοί συμπολίτες και συνδημότες, Κωνσταντίνε και Χρήστο, σας ευχαριστούμε για τη θερμή φιλοξενία σας, η οποία οφείλω να ομολογήσω ήταν υποδειγματική και άψογη. Σας ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου