1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ήρθαν οι μπουλντόζες!

Ιστορική ημέρα - Ούριος άνεμος πνέει στο 4ο Δημοτικό σχολείο Άργους Ορεστικού!
Σε τούτον τον χώρο, μέσα από τη γη, θα "ξεφυτρώσει" ένα "κόσμημα-στολίδι", το οποίο προορίζεται να διαπαιδαγωγήσει και να καθοδηγήσει τα παιδιά μας... 
Αγαπητοί μαθητές μας, φίλοι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας, ΝΑΙ... το ονειρευτήκαμε, το σχεδιάσαμε, το κυνηγήσαμε, το πετύχαμε! 
ΚΑΙ συνεχίζουμε... όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και οι συνθήκες, για ένα σχολείο σύγχρονο, ελκυστικό, δημιουργικό, επιθυμητό και αγαπητό για τα παιδιά μας.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, έφτασαν στο σχολείο μας τα χωματουργικά μηχανήματα πιάνοντας δουλειά, για την ανέγερση-κατασκευή των δύο αιθουσών: 
  • πολλαπλών χρήσεων και 
  • γυμναστικής. 
κ. Δήμαρχε του Άργους Ορεστικού, μετά από οκτώ χρόνια επίπονων προσπαθειών επιμονής και υπομονής τα καταφέραμε. Στα εννιά χρόνια θητείας σας, κατά γενική ομολογία και παρά τη "μνημονιακή ασφυξία", επιδεικνύετε συνέπεια λόγων και έργων προς όφελος των δημοτών. Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για ένα Δήμο παραγωγικό, ισχυρό, αξιοκρατικό. Ένα Δήμο με περισσότερο φως!
Για μία ακόμη φορά και δημόσια να εξυμνήσω την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. 
Ο προϊστάμενος Βασίλειος Δισλής πολιτικός μηχανικός, η Ζωή Κολυμπιώτη αρχιτέκτονας, ο Νικόλαος Κοντόπουλος τοπογράφος και ο Σταύρος Χαλκιάς ηλεκτρολόγος μηχανολόγος, συνέβαλαν τα μέγιστα και υπερέβαλαν εαυτόν ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για την επίτευξη του στόχου. 
Επίσης, με τις θετικές εισηγήσεις τους, τόσο ο πρώην Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Γεώργιος Μασλάρης όσο και ο πρώην περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, βοήθησαν την εν λόγω προσπάθειά μας.



ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ο χώρος του εργοταξίου έχει απομονωθεί με κατάλληλη περίφραξη, όμως επειδή κατά τις βραδινές ώρες πολλά παιδιά και έφηβοι μαζεύονται στον αύλειο χώρο του σχολείου μας, θα ήταν χρήσιμο για την ασφάλειά τους να μελετήσουν την πινακίδα και η αστυνομία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της να ελέγχει τον χώρο γύρω από το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου