1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελληνική Αστυνομία στο Σχολείο μας


Ενημέρωση και πρόληψη, η καλύτερη άμυνα σε τροχαία ατυχήματα
Στο πλαίσιο του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής προσκαλέσαμε  το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, για να ενημερώσει του μαθητές/μαθήτριες πέμπτης και έκτης, σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας και κανόνων οδικής συμπεριφοράς.
Tα παιδιά επιβάλλεται να αποκτήσουν κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία, προκειμένου να αποφεύγουν και να προλαβαίνουν τυχόν ατύχηματα, ως πεζοί ή ποδηλάτες.


Ο αστυνόμος Α΄ Κωνσταντίνος Κοτσώνης, συνεπικουρούμενος από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, Θεόδωρο Τράικο, παρουσίασαν μία εξαιρετική διαδραστική και βιωματική δραστηριότητα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για μία ολόκληρη ώρα.

Οι μαθητές/μαθήτριες των δύο τάξεων (Ε΄και ΣΤ΄), είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξοπλισμό του τροχονόμου αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό ενός ποδηλάτη.

Το κράνος τροχονόμου μιας άλλης εποχής! Αποτελεί πλέον μουσειακό αντικείμενο




Το ειδικό σακίδιο,  απαραίτητο εξάρτημα για κάθε ποδηλάτη 

Ο κ. Κοτσώνης, μετά από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς των υπολοίπων τάξεων, θα επισκεφθεί και πάλι το σχολείο μας για να ενημερώσει σχετικά με το θέμα και τους μαθητές/μαθήτριες των Α΄, Β΄, Γ΄και Δ΄τάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου