ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Μαθητές του Άργους Ορεστικού, υποδέχθηκαν τη φλόγα της 1ης Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Δυτικής Μακεδονίας.Σε ένα κατάμεστο πάρκο από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, μαθητές των τεσσάρων δημοτικών σχολείων του Άργους Ορεστικού υποδέχθηκαν τη φλόγα της 12ης Μαθητιάδας Δήμου Αμφίπολης και 1ης Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Δυτικής Μακεδονίας, που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με την περιφέρεια της ακριτικής περιοχής μας.  
Οι μαθητές των σχολείων μας παρουσίασαν ολιγόλεπτα μουσικοχορευτικά δρώμενα, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην άφιξη της φλόγας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Μαρτίου.

Οι μαθητές της τέταρτης και έκτης τάξης του σχολείου μας, τραγούδησαν τη "Μαγιοπούλα" του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους του αείμνηστου Ιάκωβου Καμπανέλλη, ενώ μαθήτριες της ΣΤ΄τάξης απέδωσαν χορευτικά το εξαιρετικό τραγούδι του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Τους συνόδευσε με το αρμόνιο η δασκάλα μουσικής, Στεφανία Στεργιοπούλου.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου