1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γέμισε η αυλή του σχολείου μας με χαρούμενα παιδιά, ευτυχείς γονείς και παππούδες!

"Καλύτερον, αδελφέ μου, να έχης ελληνικόν σχολείον εις την χώρα σου, παρά να έχης βρύσες και ποτάμια, διότι οι βρύσες ποτίζουν το σώμα, τα δε σχολεία ποτίζουν την ψυχή. Και ωσάν μάθεις το παιδί σου γράμματα, τότε λέγεται άνθρωπος"
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Σήμερα στις 9 το πρωί οι ιερείς του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής και ο πατήρ Αντώνιος, πατέρας μαθήτριάς μας, τέλεσαν τον καθιερωμένο και επιθυμητό αγιασμό. 

Παρόντες όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, πολλοί γονείς, παππούδες και γιαγιάδες. Το Δήμο εκπροσώπησε με την παρουσία του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού, Στέργιος Φιλιάδης.

Ο Διευθυντής του σχολείου υποδέχθηκε και καλωσόρισε τόσο τους μαθητές της προηγούμενης σχολικής χρονιάς όσο και τους νέους μαθητές που γράφτηκαν στην πρώτη τάξη και αυτούς που ήρθαν από άλλα σχολεία. Τους διαβεβαίωσε ότι το σχολείο θα σταθεί δίπλα τους με αγάπη και στοργή, ώστε η παραμονή τους σ' αυτό να είναι και ευχάριστη και δημιουργική.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Ντίνος Κωτσόπουλος, καθώς επίσης και ο Στέργιος Φιλιάδης εκ μέρους του Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου