1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Με τις καθιερωμένες και απαραίτητες ευλογίες της εκκλησίας μας άρχισε η νέα σχολική χρονιά


Από τους εφημέριους του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής πατέρες Λεωνίδα και Παύλο, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού. 

Μετά την τελετή, ο Διευθυντής του σχολείου επισήμανε μεταξύ των άλλων, πως η συνεργασία του διδακτικού προσωπικού με τους γονείς είναι δεδομένη και κοινή επιθυμία μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας, στα παιδιά μας, που η πολιτεία και οι γονείς μάς εμπιστεύονται για να τους προσφέρουμε γνώσεις, δεξιότητες, αλλά και να τους εμφυσήσουμε ιδανικά και αξίες.
Ιδιαιτέρως τόνισε, πως για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του σχολείου αποκλειστικά υπεύθυνοι, είναι ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων και δεν μπορεί κανείς να παρεμβαίνει στη εκπαιδευτική διαδικασία παρά μόνο το υπουργείο παιδείας και αυτό μόνο με νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους, διαδικασίες που πρέπει να τηρούμε και να σεβόμαστε.

Στην τελετή του αγιασμού παρόντες ήταν και εξέφρασαν τις ευχές τους, ο νέος Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Βασιλειάδης, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Ελισάβετ Τσιλίδου-Λάλλα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Απόστολος Καρανάς και πολλοί γονείς και κηδεμόνες.
Καλή χρονιά και καλή πρόοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου