1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μία ακόμη πετυχημένη εκδήλωση από το σχολείο μας

Μουσικοχορευτική Θεατρική παράσταση από τους 121 μαθητές/τριες του σχολείου μας "Γκόλφω για πάντα"


Την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 20:00, στην εξαιρετική αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της κωμοπόλεώς μας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Σχολείου μας. 

Οι μαθητές όλων των τάξεων (121 μαθητές και μαθήτριες) παρουσίασαν μία ανεπανάληπτη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην εποχή του παππού και της γιαγιάς. Την παράσταση παρακολούθησαν σε μία κατάμεστη αίθουσα (πάνω από 500 θεατές) όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, μαθητές του 1ου Γυμνασίου που έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο μας τα παρελθόντα έτη και πλήθος συμπολιτών μας. Κατά κοινή ομολογία όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν για δύο ώρες και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το θέαμα, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με ζήλο και ευσυνειδησία προς όφελος πάντοτε των μαθητών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Λεωνίδας Μπάρδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Καράτζιος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Γεώργιος Μασλάρης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Χρήστος Παστελάς και Αλίκη Καζνταρίδου, ο Σχολικός Σύμβουλος ειδικής αγωγής, Βασίλειος Μήτσιαλος, ο τέως Διευθυντής του σχολείου μας, Παύλος Καλύβας, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς επίσης, διευθυντές και εκπαιδευτικοί άλλων σχολικών μονάδων.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κατ' επέκταση όλους τους γονείς, που και τη φετινή χρονιά ήταν κοντά μας, στηρίζοντας έμπρακτα το παιδαγωγικό και διδακτικό έργο μας προς όφελος πάντοτε των παιδιών μας.
Οι μαθητές και ο σύλλογος διδασκόντων 
Καλό Καλοκαίρι 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου