1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα γιορτή και κοινωνικές δραστηριότητες του Σχολείου μας.

 
Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, σε μία κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη και πολυναμενόμενη από  γονείς και παππούδες των μαθητών μας χριστουγεννιάτικη γιορτή. Οι μαθητές μας με πολλή διάθεση και μπρίο ξάφνιασαν ευχάριστα τα αγαπημένα τους πρόσωπα με το ταλέντο και τις ικανότητές τους, αφού κατάφεραν μέσα από τα δρώμενα της γιορτής, να μας παρασύρουν σε ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι με πολλή μουσική, χορό, τραγούδι, μηνύματα ανθρωπιάς και μαθήματα ζωής.


Στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος γονέων μοίρασε χριστουγεννιάτικα δωράκια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας.

Συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η αυθόρμητη και η βαθιά συναισθηματική παρέμβαση του γηραιότερου όλων των παρευρισκομένων, ο οποίος εξήρε με λόγια απλά αλλά τόσο δυνατά, το έργο του σημερινού δασκάλου  και τον ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των δασκάλων αυτού του πολύπαθου τόπου μας.

Στήριξη συνανθρώπων μας

Οι μαθητές του σχολείου μας, εκφράζοντας έμπρακτα τον αλτρουισμό τους, την ευαισθησία τους και την ψυχική τους ευγένεια, σε κάποιους που έχουν ανάγκη, σε κάποιους που ενώ είναι δίπλα μας αγνοούμε την ύπαρξή τους, για δεύτερη συνεχή χρονιά συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια. 

Μετά από μία τέτοια προσέγγιση είναι βέβαιο, ότι θα αισθανθούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας ενδυναμώνει και να μας κάνει πιο χαρούμενους και πιο ανθρώπινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου