1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Η KLINEX στο σχολείο μας…

Το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» έχει ήδη τη δική του ιστορία. Από το 2016, έχει συμβάλει στη δημιουργία ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος στο οποίο τα παιδιά μας μπορούν να ζουν και να αναπτύσσονται με ασφάλεια. Άλλωστε, σύμφωνα με μελέτες, η καθαριότητα επηρεάζει όχι μόνο τη γνωστική, αλλά και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των μικρών μας. Μέσα από το πρόγραμμα, η KLINEX έχει προσφέρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια περισσότερους από 310 τόνους απολυμαντικών προϊόντων της, σε πάνω από 800 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 32 νομούς της χώρας μας, ενώ έχει διενεργήσει και προγράμματα εκπαίδευσης των μικρών μαθητών στους κανόνες υγιεινής.


«Έκφραση Ευχαριστιών»

Εκ μέρους της σχολικής μας κοινότητας (μαθητές/μαθήτριες, Σύλλογος Διδασκόντων, γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας), δεχθείτε τις ειλικρινείς και θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική σας δωρεά στο σχολείο μας υλικών καθαριότητας και απολύμανσης της εταιρείας σας.

Σας συγχαίρουμε για την ευαισθησία της εταιρείας σας (KLINEX) στην ανάληψη μιας κοινωνικής πρωτοβουλίας εν μέσω της συγκεκριμένης υγειονομικής -και όχι μόνο- συγκυρίας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι/ες άπαντες/άπασες και πραγματικά ευχόμαστε να σας ακολουθήσουν κι άλλοι.

Το «ευχαριστώ» -όπως και κάθε άλλη έκφραση ευγνωμοσύνης- ειπωμένο από τα χείλη των παιδιών και ορμώμενο από την καρδούλα τους, αξίζει περισσότερο από καθετί άλλο και αυτό το «ευχαριστώ» σας στέλνουμε μαζί με την απέραντη εκτίμηση και τον σεβασμό μας.

Ευχόμαστε να είμαστε και στο μέλλον στις επιλογές των πολύτιμων δωρεών σας.

Να είστε πάντα καλά.

Για τους μαθητές/μαθήτριες

και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας,

Με εξαιρετική τιμή

Ο Διευθυντής

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου