1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ενημέρωση και οδηγίες για το EDUPASS

Το Σχολείο θα δέχεται τον μαθητή/τη μαθήτρια, αφού θα  Δηλωθεί ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ https://edupass.gov.gr/



Αγαπητοί γονείς,
Σε συνέχεια προγενέστερης ανάρτησής μας, υπενθυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, ξεκινά η λειτουργία της  πλατφόρμα edupass.gov.gr., όπου θα δηλώνονται τα αποτελέσματα των selftest το βράδυ προ Τρίτης και Παρασκευής ή όποιας άλλης μέρας, που επιστρέφει το παιδί ύστερα από απουσία στο σχολείο.
Για την είσοδο στην πλατφόρμα χρειάζονται το ΑΜΚΑ και οι κωδικοί TAXISNET.
Με την είσοδο στην πλατφόρμα δηλώνετε την παρουσία του παιδιού στο σχολείο.
Αιτήστε και αποδέχεστε την καταχώρηση της δήλωσή σας στην ηλεκτρονική θυρίδα του σχολείου που φοιτά το παιδί σας.
Το πρωί της επόμενης μέρας, ο Διευθυντής του σχολείου θα βλέπει και θα έχει στα χέρια του τις καταστάσεις των μαθητών/μαθητριών, που θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο με βάση το αποτέλεσμα του selftest του παιδιού σας. Δεν θα πρέπει να αμελείτε τη δήλωση του τεστ στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/, γιατί δεν θα επιτρέπεται η είσοδος του παιδιού στο σχολείο.
Οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός, μαθητής/μαθήτρια, επισκέπτης -γονέας βρίσκεται μέσα στο σχολείο, θα πρέπει να το δηλώνει στην πλατφόρμα.
Η παραπάνω διαδικασία γίνεται για τον καλύτερο έλεγχο όσων εισέρχονται στο σχολείο και για τη μείωση της γραφειοκρατίας.
Φίλοι, γονείς, για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας συνεχίζουμε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, εφαρμόζοντας τις οδηγίες και τους νόμους με συνεργασία και κατανόηση.
Επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά, πως με την παραμικρή αδιαθεσία του παιδιού μας δεν το στέλνουμε στο σχολείο και αμέσως  ενημερώνουμε τον Δάσκαλο/την Δασκάλα ή τον Διευθυντή. 

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε το e-mail σας, ώστε να είστε ενημερωμένοι.
Καλή δύναμη σε όλους μας!
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου