1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940



Λόγω των μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, οι εκδηλώσεις για τη γιορτή της σημαίας πραγματοποιήθηκαν από κάθε τάξη ξεχωριστά στις αίθουσες διδασκαλίας.
Αμέσως μετά, η τελετή παράδοσης της σημαίας του σχολείου στους σημαιοφόρους και παραστάτες, πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και παρουσία γονέων των μαθητών/μαθητριών της ΣΤ΄τάξης και όλων των μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας.




Ο Υποδιευθυντής του σχολείου και Δάσκαλος του ΣΤ2 τμήματος, Στέργιος Σταυρόπουλος, διάβασε το πρακτικό του Συλλόγου διδασκόντων για τον ορισμό των σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνων και αμέσως μετά ο Διευθυντής του Σχολείου αναφέρθηκε εν συντομία στη σημασία της εορτής και της 81ης επετείου του έπους 1940. 

  Η λιτή τελετή πλαισιώθηκε από τραγούδια αφιερωμένα στο έπος του ΣΑΡΑΝΤΑ και έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο.
Στη συνέχεια σημαιοφόρος και παραστάτες εκπροσώπησαν το σχολείο μας στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων της κωμοπόλεώς μας. 




 Ανήμερα της εθνικής επετείου το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε στη μαθητική παρέλαση από τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες, αφού λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης δεν συμμετείχαν τα υπόλοιπα τμήματα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου