1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Το τελευταίο αντίο στα εκτάκια μας...



Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα για τα 28 παιδιά της ΣΤ΄ τάξης, τα οποία αποχαιρέτησαν με έκδηλη αγάπη, τους δασκάλους και τους συμμαθητές/συμμαθήτριές τους από τις μικρότερες τάξεις, αφού από τον Σεπτέμβρη θα συνεχίσουν το ταξίδι τους σε ανώτερη βαθμίδα, το Γυμνάσιο.


Την Παρασκευή 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών/μαθητριών της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας.
Παρουσία μόνο -λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της COVID-19 -των γονέων των παιδιών της ΣΤ΄τάξης, οργανώθηκε στην ευρύχωρη αυλή μας μία λιτή και απέριττη γιορτή προς τιμή των αποφοίτων.
Τα εκτάκια μας αποχαιρέτησαν ο Διευθυντής του σχολείου εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η Δάσκαλα του ΣΤ2΄τμήματος.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε και φέτος σε κάθε μαθητή/μαθήτρια της ΣΤ΄τάξης ένα αναμνηστικό φωτογραφικό λεύκωμα και σε όλα τα παιδιά του σχολείου παγωτά και χυμούς.


Μετά την τελετή δόθηκαν από τους εκπαιδευτικούς οι βαθμοί προόδου και τα απολυτήρια των μαθητών/μαθητριών, ενώ ταυτόχρονα αντάλλαξαν ευχές για τις θερινές διακοπές που ξεκίνησαν...

Καλό καλοκαίρι με υγεία και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου