1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση – Ενημέρωση για τις ηλεκτρονικές αίθουσες των εκπαιδευτικών του σχολείου μας


Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως ο κάθε Δάσκαλος/Δασκάλα (υπεύθυνος/υπεύθυνη τμήματος) θα σας αποστείλει τα «ηλεκτρονικά δωμάτια» όλων εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε κάθε τμήμα στην εφαρμογή Cisco Webex Meetings, καθώς επίσης και το ημερήσιο πρόγραμμα για τις οκτώ μέρες... 
Ο μαθητής/η μαθήτρια με τη βοήθεια του γονέα κάνει απλά ένα κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση γράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό του, ώστε να γνωρίζει ο/η εκπαιδευτικός που έχει μάθημα για ποιον μαθητή/ποια μαθήτρια πρόκειται. Επισκέπτεται το «δωμάτιο» του εκπαιδευτικού περιμένοντας στον προθάλαμο (στο lobby) να τον «δει» ο εκπαιδευτικός και να του επιτρέψει την είσοδο. 
Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή της Webex, αν όμως την έχετε ήδη εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας δεν υπάρχει πρόβλημα. Και βέβαια, δεν χρειάζονται κωδικοί πρόσβασης ούτε να δηλωθεί κάποιο e-mail κατά την είσοδο στην εφαρμογή.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Οι κωδικοί που έχετε αφορούν την ασύγχρονη εκπαίδευση E- Class  και ΟΧΙ τη σύγχρονη (Cisco Webex Meetings). 
Οι πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης θα χρησιμοποιηθούν επικουρικά, όταν και εφόσον κριθεί αναγκαίο από τον/την εκπαιδευτικό. Θα υπάρχει ενημέρωση από τον ίδιο/την ίδια στους μαθητές/μαθήτριες.
Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά...
Από τη διεύθυνση του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου