1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ Από την παράστασή μας, "Το μεγάλο μας Τσίρκο" 25-3-2017

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ



ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η είσοδος των γονέων/κηδεμόνων δεν επιτρέπεται στο σχολείο παρά μόνο για τις προγραμματισμένες ενημερώσεις από τους Δασκάλους/Δασκάλες των τάξεων/τμημάτων. 
ΜΟΝΟ για έκτακτες περιπτώσεις και σοβαρά ζητήματα μπορεί ένας/μία γονέας να επισκεφθεί το σχολείο και πάντα κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού με τη διεύθυνση του σχολείου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα (υποχρεωτική χρήση μάσκας).


Επειδή αρκετοί γονείς εκφράζετε απορίες σχετικές με τη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης covid-19, σας ενημερώνουμε πως αν καταγραφεί επιβεβαιωμένο κρούσμα σε σχολείο, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ, γίνεται αναγνώριση και καταγραφή των στενών επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματος. Στενές επαφές θεωρούνται οι συμμαθητές στο ίδιο τμήμα και ο δάσκαλος της τάξης.
Επίσης, στενή επαφή θεωρείται οποιοδήποτε άτομο έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κατά το 48ωρο πριν την έναρξη των συμπτωμάτων του, πρόσωπο με πρόσωπο, σε απόσταση μικρότερη του 1,5μ. και για χρονικό διάστημα άνω των 15 λεπτών της ώρας, χωρίς τη σωστή χρήση μάσκας.

Για το σύλλογο διδασκόντων
Ο Διευθυντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου